Werken bij studenten helpen scholieren

Werken als bijlesdocent of als student in de klas?

Wij zoeken jou!

Ben jij maatschappelijk betrokken? En vind je het leuk om vol commitment scholieren te ondersteunen met hun schoolwerk of studievaardigheden? Dan zijn wij, Studenten Helpen Scholieren, op zoek naar jou. We zoeken verantwoordelijke en vindingrijke studenten die voor een missie-gedreven organisatie willen werken!

Wat ga je doen?

Bijles geven: Als bijlesdocent word je in een programma van 10-20 weken 1-op-1 gematcht aan ten minste twee scholieren voor 2 uur bijles in de week. De bijlessen zijn online en flexibel in te plannen in de week. Je bouwt een persoonlijke band op met de scholier(en) en je helpt hen stapsgewijs om opgelopen leerachterstanden weg te werken. Samen met de scholier kijk je hoe hij of zij het beste geholpen wordt. Hierbij staan persoonlijk contact, maatwerk en plezier centraal.

Student in de klas: Als student in de klas help je de docent een extra handje in de klas. Je helpt met het voorbereiden van lessen, loopt rond en beantwoordt vragen of helpt de docent met administratieve taken. De perfecte ervaring als je altijd al eens in het onderwijs hebt willen werken!

Wat doen wij?

Wij vinden het belangrijk dat alle scholieren de hulp krijgen die ze nodig hebben. Wij willen dat iedere scholier gelijke kansen verdient op school. Vanwege de corona crisis hebben veel scholieren een leerachterstand opgelopen. Daarom geven we in samenwerking met scholen online bijlessen die volledig gratis zijn voor de scholier.

Wat bieden wij jou?

  • Een cursus om je helemaal wegwijs te maken
  • De mogelijkheid om mee te denken aan een snel groeiende jonge organisatie 
  • €12,50 per uur
  • Een leuke flexibele bijbaan met verantwoordelijkheid en autonomie
  • Wij helpen je helemaal op weg en investeren in jouw ontwikkeling

Aanmelden als Student in de klas?

Aanmelden als Bijlesdocent?

Studenten helpen scholieren

Neem contact op