Vacature Programmeur

Wil jij jouw programmeer-skills inzetten om écht een verschil te maken? Wij, Studenten Helpen Scholieren, zijn voor gelijke kansen in het middelbaar onderwijs.

Ben jij een jonge programmeur met verfrissende, creatieve ideeën en ben je niet bang om initiatief te nemen? Dan zijn wij, van Studenten Helpen Scholieren, op zoek naar jou. We zoeken een proactieve programmeur die kan helpen met het ontwikkelen van ons platform waarmee we gelijke kansen willen creëren in het middelbaar onderwijs.

Wat ga je doen?

Samen met een enthousiast jong team ga je meedenken over hoe we ons platform zo kunnen ontwikkelen dat het functioneel, interessant en leuk is. Samen maken we een plan en jij wordt de held die zich in gaat zetten om het platform te optimaliseren en verder te ontwikkelen. Je houdt in de gaten hoe de website loopt, hoe onze bezoekers zich gedragen en gebruikt deze informatie om het platform steeds verder te ontwikkelen. Je bent hoofdverantwoordelijke voor het technische gedeelte van de website en hebt veel vrijheid in het verder ontwikkelen ervan.

Wat doen wij?

Veel scholieren hebben moeite met thuis leren en huiswerk maken of ervaren andere negatieve gevolgen van de corona-crisis. Met een online les is het namelijk een stuk lastiger om je vragen te stellen en is er minder persoonlijke aandacht. Veel studenten hebben door de corona-crisis ineens een stuk meer vrije tijd, en velen van ons willen graag iets bijdragen.

Op ons platform worden scholieren die bijles of studiebegeleiding zoeken, gekoppeld aan studenten die ze daarmee kunnen helpen. We focussen ons daarbij met name op scholieren te maken hebben met de negatieve gevolgen van de Corona-crisis.

Wat verwachten we van jou?

  • Een enthousiaste en proactieve instelling
  • Een commitment van 8 uur per week voor in ieder geval deze zomer
  • Kennis van PHP en Javascript
  • Ervaring met het ontwikkelen van websites
  • Wat krijg je ervoor terug?
  • Een fijn team om mee samen te werken
  • Ervaring met het meewerken aan een start-up
  • 10 euro per uur
  • Een plek om je kennis en ideeën te delen en gebruiken

Spreekt deze vacature je aan?

Mail dan je CV en motivatiebrief voor 26 juni naar [email protected] t.n.v. Iris Koopman. Bij vragen kun je een mail sturen of het volgende nummer bellen: 0624519756.