Samenwerkingen

Samen bereiken we meer

Wij werken graag samen!

Studenten Helpen Scholieren is sinds Maart 2020 actief in het onderwijsveld. Sindsdien konden wij onze sociale missie steeds verder uitbreiden door Nederland. Maar dat hebben we nooit zonder onze waardevolle partners van toen en nu kunnen doen.

Wij zijn er van overtuigd dat je samen veel meer kunt bereiken. Is uw organisatie ook van mening dat we samen meer kunnen bereiken? En is uw organisatie gericht op het verbeteren van het onderwijs? Neem dan contact met ons op!

Een overzicht van onze partners

ULO universiteit Utrecht

In samenwerking met de ULO proberen wij studenten te enthousiasmeren om zich aan te melden bij de ULO.

StudenteninzetopSchool

Als co-initiatiefnemer werken wij samen met het landelijke initiatief StudenteninzetopSchool. Samen met verschillende non-commerciële organisaties geven wij ondersteuning aan scholieren. Dit doen wij als gemeenschappelijk tarief op een transparante manier met één vaste prijs.

De VO-raad

De VO-raad maakt de verbinding tussen studenten helpen scholieren en andere organisaties die werkzaam zijn in het onderwijs.

Stichting Augeo

Stichting Augeo zet zich in tegen kindermishandeling. Zij trainen (zorg)professionals, voeren onderzoek uit en adviseren organisaties. Stichting Augeo geeft ons advies en heeft trainingen verzorgd over kwetsbare scholieren.

School's cool

In samenwerking School helpen wij scholieren die zowel vakinhoudelijke ondersteuning als extra ondersteuning van een mentor kunnen gebruiken.

BvdV advocaten en belastingadviseurs

Bruggink en van der Velden advocaten verlenen ons waardevol juridisch advies.

ThiemeMeulenhoff

ThiemeMeulenhoff ondersteunt het initiatief StudenteninzetopSchool door examenbundels beschikbaar te stellen voor onze bijlesdocenten.

De VSNU

De VSNU zorgt ervoor dat de gezamenlijke ambities van universiteiten worden geformuleerd en geven daar handen en voeten aan door dit  maatschappelijk te agenderen. Zij ondersteunen het initiatief Studenteninzetopschool.

Remind Learning geeft onze studenten training over eigenaarschap. Dankzij hun ondersteuning leren onze studenten beter kennen waarom zij doen wat ze doen – en kunnen zij daarmee ook scholieren inzicht bieden in hun eigen leerproces.

Daarnaast werken we ook samen met fantastische scholen

Previous
Next

Vrijblijvend contact opnemen?

"Dit jaar zijn we een samenwerking aangegaan met de organisatie Studenten helpen scholieren. Het contact met de organisatie verloopt prettig: de lijnen zijn kort en dat maakt dat we elkaar makkelijk vinden. Van de leerlingen horen we terug dat ze heel positief zijn. De kwaliteit van de bijlessen wordt gemiddeld met een 8,8 beoordeeld, dus dat zegt genoeg." Linda de Ruiter - De Amersfoorste Berg
Score: 8+

Studenten helpen scholieren

Neem contact op