Vacature Regiomanager Utrecht

Vacature Regiomanager Utrecht

Min. 20u per week

Wil jij bijdragen aan het onderwijs van morgen?

Vacature regiomanager Utrecht
Wil jij graag maatschappelijke impact maken en heb je affiniteit met het onderwijs? Vind jij het net als wij belangrijk dat goed onderwijs voor iedereen beschikbaar is? En lijkt het je tof om studenten en scholen te enthousiasmeren voor deze missie? Dan zoeken wij jou! Voor ons team zijn we per 1 augustus op zoek naar een regiomanager in de regio Utrecht.

Wat ga je doen?
Als regiomanager ben je verantwoordelijk voor de studenten, scholen en het aangaan van nieuwe samenwerkingen met scholen uit jouw regio. Zo zie je welke talenten we al in huis hebben en haal je nieuw talent binnen. Je bent het eerste aanspreekpunt van studenten en scholen uit de regio en spot kansen waar we met nieuwe scholen kunnen samenwerken. Daarnaast draag je bij aan een cultuur waarin alle studenten eigenaarschap ervaren over onze missie, en waarin zij zich gezien en uitgedaagd voelen. Met gericht  beleid blijf je de regio verbeteren en uitbouwen. Hierbij staat kwaliteit altijd voorop en komt kwantiteit op de tweede plaats.

Wie ben jij?
Je bent missiegedreven, ondernemend, toegankelijk, betrouwbaar, enthousiast en bent in staat om een actieve community op te bouwen. Samenwerken en reflectie zet jij in voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je toont leiderschap, hebt een growth mindset en bent niet bang om een eigen mening te hebben.

Wie zoeken wij?

  • Je bent student en blijft nog minimaal 2 jaar studeren (inclusief een eventueel tussenjaar);
  • Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt affiniteit (en/of werkervaring) met het onderwijs;
  • Je bent in staat om (samen met iemand anders) de verantwoordelijkheid van een volledige regio op je te nemen
  • Je voelt je comfortabel voor een groep mensen en presenteert makkelijk;
  • Je hebt de ambitie en talent om het beste uit mensen naar boven te halen;
  • Je hebt een overtuigende communicatiestijl, waarmee je iedereen in jouw verhaal kan meenemen.

Wie zijn wij?
Studenten Helpen scholieren heeft de missie om bij te dragen aan goed onderwijs door een cultuur te stimuleren van samenwerken, leren en innoveren op school. Wij doen dat door goed getrainde studenten in te zetten op VO scholen ter ondersteuning en stimulering van het onderwijsteam. Als missiegedreven onderneming staat de positieve impact op het onderwijs altijd op nummer 1. Wij zijn daarom bezig met structurele oplossingen.

Wat bieden wij?
Je komt te werken bij een sociale onderneming met inspirerende collega’s waar je gestimuleerd wordt jezelf uit te dagen. We vinden het belangrijk om een leer- en werkomgeving te creëren waar iedereen welkom is, de ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen en met veel plezier impact kan maken op het Nederlandse onderwijs. Je hebt ruimte om jezelf te ontwikkelen en bouwt je professionele (en sociale) netwerk uit. Ook krijg je coaching en begeleiding om jouw functie zo goed mogelijk uit te voeren.

Meer info & reageren
Ben je geïnteresseerd, maar wil je graag meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met ons via LinkedIn of stuur een mail naar extern@studentenhelpenscholieren.nl. Je sollicitatie, in de vorm van een motivatie en actueel CV, kun je tot en met 16 juli sturen naar extern@studentenhelpenscholieren.nl. We nemen contact met je op om te laten weten of je bent uitgenodigd op gesprek.

Studenten helpen scholieren

Neem contact op