Partners

Samen bereiken we meer

Op zoek naar samenwerkingen?

Studenten Helpen Scholieren is sinds Maart 2020 actief in het onderwijsveld. Sindsdien konden wij onze sociale missie steeds verder uitbreiden over Nederland. Maar dat hebben we nooit zonder onze waardevolle partners van toen en nu kunnen doen.

Wij zijn er van overtuigd dat je samen veel meer kunt bereiken. Is uw organisatie ook van mening dat we samen meer kunnen bereiken? En is uw organisatie gericht op het verbeteren van het onderwijs? Neem dan vooral contact met ons op!

Een overzicht van onze partners

ULO universiteit Utrecht

In samenwerking met de Universitaire Leraren Opleiding kijken wij hoe we bijlessen in ruil voor studiepunten kunnen aanbieden.

De VSNU

De VSNU zorgt ervoor dat de gezamenlijke ambities van universiteiten worden geformuleerd en geven daar handen en voeten aan door dit  maatschappelijk te agenderen. De VSNU ondersteunt ons door de universiteit(en) te koppelen aan het middelbaar onderwijs.

De VO-raad

De VO-raad maakt de verbinding tussen studenten helpen scholieren en andere organisaties die werkzaam zijn in het onderwijs.

Stichting Augeo

Stichting Augeo zet zich in tegen kindermishandeling. Zij trainen (zorg)professionals, voeren onderzoek uit en adviseren organisaties. Stichting Augeo geeft ons advies over hoe en waar onze steun het meest effectief. Daarnaast wisselen wij kennis uit.

School's cool

In samenwerking School kijken wij naar scholieren die extra ondersteuning van een mentor kunnen gebruiken.

BvdV advocaten en belastingadviseurs

Bruggink en van der Velden advocaten verlenen ons juridisch advies.

Vereniging van Agora onderwijs

Met de hulp van onze kennispartner, de vereniging van Agora Onderwijs, zoeken wij naar innovatieve oplossingen om de huidige uitdagingen in het onderwijs op te lossen.

BvdV advocaten en belastingadviseurs

Bruggink en van der Velden advocaten verlenen ons juridisch advies.

Benieuwd hoe ons inhaalprogramma werkt? Bekijk nu ons ons programma en neem vrijblijvend contact op! 

Onze missie is om gelijke kansen in het onderwijs te vergroten. Sluit jouw organisatie ook hierbij aan? Neem dan vrijblijvend contact op!