Vacature Talent & Engagement Manager

Vacature Talent & Engagement Manager

32u - 40u

Wil jij bijdragen aan het onderwijs van morgen?

Wat ga je doen?
Als Talent & Engagement Manager investeer je in de kwaliteit van onze studentenpoule. Je ziet welke talenten we al in huis hebben en hoe we die verder kunnen ontwikkelen, maar je bent ook actief bezig het team uit te breiden en te verbeteren.
Samen met het team creëer je een cultuur waarin alle studenten eigenaarschap ervaren over onze missie, en waarin zij zich gezien en uitgedaagd voelen. Je coacht een team van regiomanagers en ondersteunt hen en de studenten om onze impact verder te verhogen. Ook ben je het eerste aanspreekpunt van de studenten. Tenslotte ben je samen met het team verantwoordelijk voor het opzetten en uitbouwen van onze (groei)strategie.

Wie ben jij?
Je bent missiegedreven, toegankelijk, betrouwbaar, enthousiast en durft met een gezonde dosis lef te ondernemen. Samenwerken en reflectie zie jij als voorwaarde voor succes. Je toont leiderschap, hebt een growth mindset en bent niet bang onze visie te challengen.

Wat neem je mee?

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding;
  • Je hebt 0-2 jaar werkervaring;
  • Affiniteit (en/of werkervaring) met talentontwikkeling en onderwijs;
  • Coachings- en leiderschapsvaardigheden;
  • Een ondernemende mindset en een hoge mate van zelfstandigheid;
  • Je voelt je comfortabel voor een groep mensen en presenteert jezelf makkelijk;
  • Met een overtuigende communicatiestijl haal je het beste uit mensen naar boven en kun jij iedereen in jouw verhaal meenemen.
Wie zijn wij?  
Studenten Helpen scholieren heeft de missie om bij te dragen aan goed onderwijs door een cultuur te stimuleren van samenwerken, leren en innoveren op school. Wij doen dat door goed getrainde studenten in te zetten op VO scholen ter ondersteuning en stimulering van het onderwijsteam. Hiervoor werken wij samen met scholen, het hoger onderwijs en diverse nationale partners uit het onderwijs. Als missiegedreven onderneming staat de positieve impact op het onderwijs altijd op nummer 1. Wij zijn daarom niet enkel bezig met de huidige uitdagingen die zijn ontstaan door het coronavirus, maar focussen juist op structurele oplossingen.
 
Wat bieden wij?

Je komt te werken bij een sociale onderneming met jonge en inspirerende collega’s waar je gestimuleerd wordt jezelf uit te dagen. Samen werken we met diverse scholen aan goed onderwijs en hopen we onze studenten te inspireren zelf later werkzaam te worden in het onderwijs. We vinden het belangrijk om een leer- en werkomgeving te creëren waar iedereen welkom is, de ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen en met veel plezier impact kan maken op het Nederlandse onderwijs. Je krijgt een salaris dat is afgestemd op jouw kennis en ervaring, in een range van 2300 en 2500 euro bruto per maand.

Meer info & reageren
Spreekt deze vacature je aan? Stuur jouw CV en motivatie uiterlijk vóór 10 juli naar Extern@studentenhelpenscholieren.nl. Voor vragen kun je friso@studentenhelpenscholieren.nl mailen.

Studenten helpen scholieren

Neem contact op