Online bijles

Online bijlessen

Wij ondersteunen scholen door (online) uitdagingen op te lossen door de inzet van onze goed getrainde studenten. Ontdek hoe wij jouw school helpen.

1 op 1 bijles voor scholieren

Stap 1.

Wij maken graag kennis met jouw school. Gezamenlijk kijken waar jullie uitdaging ligt. We gaan in gesprek over de hoeveelheid scholieren die hulp nodig hebben. Ook kijken we naar welke vakken vraag is en of het gaat om studievaardigheden. We bepalen vervolgens de termmijn wanneer we gaan starten met het inhaalprogramma. 

 

Stap 2.

Gezamenlijk bepalen we of de scholieren 8, 10 of 15 weken aan ondersteuning nodig hebben. Op basis van alle informatie van de school maken wij zorgvuldig de match tussen de student en de scholier. Alle ondersteuning zal plaats vinden in online 1 op 1 sessies. 

Stap 3.

Na de gemaakte match wordt er de tijd genomen om de student en scholier kennis te laten maken. Tijdens deze intake wordt veel aandacht besteed aan de persoonlijke leerdoelen van de scholieren. 

Stap 4.

De online bijlessen gaan van start! Tijdens het programma is er ruimte voor evaluatie met onze organisatie. Hierbij is er de mogelijkheid de programma’s in te korten of juist te verlengen. Daarnaast doen de studenten verslag van de voortgang zodat wij goed op de hoogte blijven over het verloop van de programma’s! 

Naast online bijles proberen wij scholen nog verder te ondersteunen. Studenten worden ingezet

Online 1 op 1 bijles

Om te zorgen dat de scholier de juiste hulp krijgt werken wij met 1 op 1 online begeleiding. Wij zorgen dat de studenten worden gematcht aan de behoefte van de scholier.

Fysieke ondersteuning op school

Wij zetten onze studenten in om de school te ondersteunen. Zo kunnen studenten leraren helpen als zij bijvoorbeeld thuis moeten zitten door corona.

Online hulp op school

Onze studenten zijn vlug en slim. Zij helpen met het opzetten van online lessen, denken mee met de leraar en kunnen vragen van scholieren beantwoorden terwijl de leraar lesgeeft.

Hallo@studentenhelpenscholieren.nl