Online bijles

Online bijlessen

Wij ondersteunen scholen door (online) uitdagingen op te lossen via de inzet van onze goed getrainde studenten. Ontdek hoe wij jouw school in 4 stappen helpen:

Online 1 op 1 bijles voor scholieren

Stap 1.

Wij maken graag kennis met jouw school. Gezamenlijk kijken we waar jullie uitdaging ligt. Vervolgens gaan we in gesprek over hoeveel scholieren hulp nodig hebben. Ook kijken we naar welke vakken vraag is en of het gaat om studievaardigheden. We bepalen vervolgens de termijn waarop we gaan starten met het inhaalprogramma. 

Stap 2.

Na een eerste kennismaking gaan we kijken naar de details. We bepalen hoeveel weken de scholieren 1-op-1 begeleiding nodig hebben. Op basis van alle informatie van de school maken wij zorgvuldig de match tussen de student en de scholier. 

Stap 3.

Na de gemaakte match wordt er de tijd genomen om de student en scholier kennis te laten maken. Tijdens deze intake wordt er aandacht besteed aan de leerdoelen van de scholieren. Belangrijk is dat er een vertrouwensband ontstaat tussen de student en scholier om zo het beste uit de online 1-op-1 begeleiding te halen.

Stap 4.

De online bijlessen gaan van start! Tijdens het programma is er ruimte voor evaluatie en feedback. Hierbij is er de mogelijkheid de programma’s in te korten of juist te verlengen. Daarnaast doen de studenten verslag van de voortgang zodat wij en jouw school goed op de hoogte blijven over het verloop van de programma’s! 

Wij helpen scholen ook op andere manieren. Zo kunnen studenten als extra hulp ingezet worden op de school. Benieuwd naar wat zij nog meer voor jouw school kunnen betekenen?

Online 1-op-1 bijles

Om te zorgen dat de scholier de juiste hulp krijgt werken wij met 1-op-1 online begeleiding. Wij zorgen dat de studenten worden gematcht aan de behoefte van de scholier.

Student in de klas

Wij zetten onze studenten in om de school te ondersteunen. Zo kunnen studenten leraren helpen als zij bijvoorbeeld thuis moeten zitten door corona.

Studenten helpen scholieren

Neem contact op