Onderwijs ondersteuning

Leer achterstanden

In samenwerking met de middelbare school kijken we naar hun specifieke uitdagingen. Dit schooljaar is een grote uitdaging de opgelopen leerachterstand die is ontstaan door het corona-virus. 

Overal vindt uitval van personeel of familieleden plaats. Of het nou leraren, scholieren of familieleden zijn. Studenten Helpen Scholieren biedt hier ondersteuning in door de directe samenwerking met de school aan te gaan. Daarom richten wij ons met name op het inhalen van leerachterstanden die zijn opgelopen door het corona virus. Benieuwd naar ons programma?

Check ons programma hier

Previous
Next

Alles voor

Maatwerk vinden wij belangrijk. Hiermee leveren wij de kwaliteit die uw school nodig heeft. Zo is het mogelijk om de duur van de ondersteuning, maar ook de vraag naar verschillende vakken int te richten op de behoefte van de scholier. 

Daarnaast ondersteunen wij niet alleen in het inhalen van leerachterstanden, maar ook op het gebied van studievaardigheden. Heeft uw school extra ondersteuning nodig, of net dat kleine zetje in de rug? Vraag dan vrijblijvend een gesprek met ons aan.

Ik wil graag in gesprek