Leer achterstanden

Leer achterstanden

In samenwerking met middelbare scholen kijken we naar hun specifieke uitdagingen. Dit schooljaar is een grote uitdaging de opgelopen leerachterstand die is ontstaan door het corona-virus. 

Daarnaast moeten er gedurende het hele jaar personeelsleden en scholieren in quarantaine. Studenten Helpen Scholieren biedt hier ondersteuning in door de directe samenwerking met de school aan te gaan. 

Wij vragen de school kritisch te kijken welke scholieren echt hulp nodig hebben. Hulp kan iedereen natuurlijk gebruiken, maar wij vinden het heel belangrijk dat de scholieren die het echt nodig hebben, de inzet van onze studenten kunnen krijgen.

Check ons programma hier

Previous
Next

Alles voor maatwerk

Maatwerk vinden wij belangrijk. Hiermee leveren wij de kwaliteit die uw school nodig heeft. Zo is het mogelijk om de duur van de ondersteuning, maar ook de vraag naar verschillende vakken in te richten op de behoefte van de scholier. 

Daarnaast ondersteunen wij niet alleen in het inhalen van leerachterstanden, maar ook op het gebied van studievaardigheden. Heeft uw school extra ondersteuning nodig, of net dat kleine zetje in de rug? Vraag dan vrijblijvend een gesprek met ons aan.