Vacature docentassistent

Werken als docentassistent?

Wij zoeken jou!

Ben jij maatschappelijk betrokken en heb je affiniteit met het onderwijs? En vind je het leuk om vol commitment scholen te ondersteunen? Dan zijn wij, Studenten Helpen Scholieren, op zoek naar jou. We zoeken verantwoordelijke en vindingrijke studenten die graag voor een missie-gedreven organisatie willen werken!

Wat ga je doen?

Als docentassistent help je de docent een extra handje in de klas. Je helpt met het voorbereiden van lessen, loopt rond en beantwoordt vragen van scholieren of helpt de docent met administratieve taken. De perfecte ervaring als je altijd al eens in het onderwijs hebt willen werken! Daarnaast ontvang je meerdere trainingen van professionals uit het onderwijsveld en heb je de ruimte om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling!

Wat doen wij?

Studenten Helpen scholieren heeft de missie om bij te dragen aan goed onderwijs door een cultuur te stimuleren van samenwerken, leren en innoveren op school. Wij doen dat door goed getrainde studenten in te zetten op VO scholen ter ondersteuning en stimulering van het onderwijsteam. Voor ons staat de positieve impact op het onderwijs altijd op nummer 1. Wij zijn daarom niet enkel bezig met de huidige uitdagingen die zijn ontstaan door het coronavirus, maar focussen juist op structurele oplossingen.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitgebreid trainingstraject waarmee je investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling
  • De mogelijkheid om mee te denken met een snel groeiende jonge organisatie 
  • €12,50 bruto per uur
  • Een leuke dynamische bijbaan met verantwoordelijkheid en autonomie
  • Fantastische collega’s die net zo gedreven zijn als jij

Studenten helpen scholieren

Neem contact op