Vacature docentassistent

Kom werken als docentassistent!

Een bijbaan met impact!

Over ons

Bij Studenten Helpen Scholieren zetten we ons in om het onderwijs te ondersteunen en te verbeteren. Als sociale onderneming staat impact op de eerste plek. Wij bieden jou een goedbetaalde bijbaan waar je maatschappelijke impact maakt in het voortgezet onderwijs. Er is veel met ruimte en aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Interesse? Solliciteer dan direct bij Studenten Helpen Scholieren!

Wie ben jij?

Onze docentassistenten hebben een passie voor het onderwijs en een frisse blik waarmee ze naar het onderwijssysteem kijken. Jij hebt een enthousiaste en verantwoordelijke houding en hebt affiniteit met lesgeven. Als docentassistent zie jij het zitten om het meeste uit jezelf te halen en goed jezelf te presenteren in de klas. Je kunt je inleven in de belevingswereld van scholieren en hebt een pro-actieve houding. Ook ben jij graag bezig met je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

wat doet een docentassistent?

Als docentassistent ben jij vliegende keep op school, staat in de klas en biedt ook vakinhoudelijke ondersteuning. Gaandeweg bouw je een band op met de scholieren en de docenten - en natuurlijk je collega studenten. Zo sta je er nooit alleen voor! Minimaal één dag per week sta jij in de klas of school om docenten en scholieren te ondersteunen. Benieuwd hoe zo een dag eruit ziet? Check dan onze brochure onderaan deze pagina!

En jij krijgt

- Een fantastische leerzame bijbaan die goed is voor je CV.
- Een vergoeding van €12,50 per uur.
- We investeren in jouw ontwikkeling: Je krijgt trainingen, masterclasses en workshops van experts uit het onderwijs.
- Veel inspraak en mogelijkheden om door te groeien binnen Studenten Helpen Scholieren.
- Je leert vaardigheden en skills die je later heel goed kunt gebruiken.
- Een fantastische bijbaan in het onderwijs waar je leert vol vertrouwen voor de klas te staan.

Studenten helpen scholieren

Neem contact op