Vacature bijlesdocent

Werken als bijlesdocent?

Een bijbaan met impact!

Over ons

Bij Studenten Helpen Scholieren zetten we ons in om het onderwijs te ondersteunen en te verbeteren. Als sociale onderneming staat impact op de eerste plek. Wij bieden jou een goedbetaalde bijbaan waar je maatschappelijke impact maakt in het voortgezet onderwijs. Interesse? Solliciteer dan direct bij Studenten Helpen Scholieren!

Wie ben jij?

Onze bijlesdocenten hebben er plezier in om anderen te helpen. In een online 1 op 1 omgeving help jij scholieren uit het Voortgezet Onderwijs verder. Jij hebt een enthousiaste en verantwoordelijke houding en hebt affiniteit met lesgeven. Je kunt je inleven in de belevingswereld van scholieren en hebt een pro-actieve houding.

wat doet een bijlesdocent?

Als bijlesdocent help jij een scholier met vakinhoudelijke uitdagingen of studievaardigheden. Gedurende 8-12 weken begeleid jij (minimaal 2) scholieren in een online 1 op 1 omgeving. Jij zorgt dat de scholier zich welkom voelt en zijn/haar/hen uitdagingen worden aangepakt. Zo kijk je niet alleen naar de vakinhoudelijke uitdagingen, maar kijk je er ook naar hoe je de scholier zelfredzaam kan maken.

En jij krijgt

- Een fantastische leerzame bijbaan die goed is voor je CV.
- Een vergoeding van €12,50 per uur.
- Veel inspraak en mogelijkheden om door te groeien binnen Studenten Helpen Scholieren.
- Je leert vaardigheden en skills die je later heel goed kunt gebruiken.
- Een fantastische bijbaan in het onderwijs waar je leert vol vertrouwen jezelf te presenteren en anderen te helpen.

Studenten helpen scholieren

Neem contact op