Ons aanbod

Studenten Helpen Scholieren helpt

Met de inzet van studenten dragen wij bij aan het onderwijs op jouw school door (online) uitdagingen op te lossen. Lees hieronder op welke twee manieren wij scholen ondersteunen:

Online 1 op 1 bijles

Met onze 1 op 1 begeleiding worden scholieren in 10-15 weken tijd helemaal bijgespijkerd in een vak of geholpen met studievaardigheden. Wij zorgen dat onze goed getrainde studenten worden gematcht aan de de scholier.

Student in de klas

Wij zetten onze studenten in om de docent te ondersteunen en hun werkdruk te verlagen. Zo kunnen studenten vakinhoudelijk meedenken, leerlingen individueel begeleiden, surveilleren en nog veel meer!

Waarom Studenten Helpen Scholieren?

Kwaliteit studenten

We selecteren kritisch op de eindcijfers en pedagogische vaardigheden van studenten. Ook volgen de studenten een cursus georganiseerd door de Universitaire Leraren Opleiding van de Universiteit Utrecht.

De docent ontlasten

Op de korte termijn ontlasten studenten docenten en verlagen daarmee hun werkdruk. Op de lange termijn proberen wij samen met onze partners, scholen en docenten studenten te inspireren om te werken in en voor het onderwijs.

Maatwerk

Onderwijs draait om maatwerk. Wij luisteren daarom altijd naar de vraag van de school en passen waar mogelijk de diensten en programma's op maat aan. De Impact op de scholier staat immers altijd op de eerste plek!

Verbinding hoger onderwijs en voortgezet onderwijs

Dankzij onze samenwerkingen met Universiteit Utrecht en de VSNU maken wij een verbinding tussen het hoger onderwijs en voortgezet onderwijs. Wij verbinden daarnaast innovatieve ideeën met scholen en voeren dit uit op scholen die hier voor open staan!

Previous
Next

Vrijblijvend contact opnemen?

"Dit jaar zijn we een samenwerking aangegaan met de organisatie Studenten helpen scholieren. Het contact met de organisatie verloopt prettig: de lijnen zijn kort en dat maakt dat we elkaar makkelijk vinden. Van de leerlingen horen we terug dat ze heel positief zijn. De kwaliteit van de bijlessen wordt gemiddeld met een 8,8 beoordeeld, dus dat zegt genoeg." Linda de Ruiter - De Amersfoorste Berg
Score: 8+

Studenten helpen scholieren

Neem contact op