Ons aanbod

Studenten Helpen Scholieren helpt

Met onze studenten dragen wij bij aan het onderwijs op jouw school door (online) uitdagingen op te lossen. Lees hieronder op welke drie manieren wij scholen ondersteunen:

Online 1 op 1 bijles

Met onze 1 op 1 begeleiding worden scholieren in 10-15 weken tijd helemaal bijgespijkerd in een vak of geholpen met studievaardigheden. Wij zorgen dat onze goed getrainde studenten worden gematcht aan de de scholier.

Fysieke ondersteuning op school

Wij zetten onze studenten in om de docent te ondersteunen en hun werkdruk te verlagen. Zo kunnen studenten vakinhoudelijk meedenken, leerlingen individueel begeleiden, surveilleren en nog veel meer!

Online hulp op school

Onze studenten zijn vlug en digitaal slim. Zij helpen met het opzetten van digitale lessen, kunnen vakinhoudelijke ondersteuning bieden als online docentassistent en denken mee met de leraar.

Waarom Studenten Helpen Scholieren?

Kwaliteit studenten

1. We selecteren kritisch op de eindcijfers en pedagogische vaardigheden van studenten.
2. Onze studenten volgen een cursus georganiseerd door de Universitaire Leraren Opleiding van de Universiteit Utrecht.
3. Via webinars en verdiepende cursussen blijven we in onze studenten investeren.

Maatwerk

1. Onderwijs draait om maatwerk. Wij luisteren daarom altijd naar de vraag van de school en proberen waar mogelijk de diensten en programma's op maat aan te bieden.
2. Periodiek evalueren wij met de school en sturen wij tussentijds aan. Er is altijd een mogelijkheid om in samenspraak meer maatwerk te bieden. De Impact op de scholier staat immers altijd op de eerste plek!

De docent ontlasten

1. Studenten ontlasten docenten en verlagen daarmee hun werkdruk.
2. Door de werkdrukverlichting kan de docent meer aandacht besteden aan de scholier.
3. Samen met onze partners, scholen en docenten proberen wij studenten te inspireren om te werken in en voor het onderwijs.

Out of the box

1. Wij denken graag mee met unieke oplossingen voor de uitdagingen op jouw school. Wij bedenken gezamenlijk oplossingen die duurzaam zijn en impact hebben op de lange termijn.
2. Als organisatie schakelen wij snel en staan wij altijd dichtbij onze studenten. Daardoor handelen wij snel en zijn we flexibel in onze diensten!

Vrijblijvend contact opnemen?

"Dit jaar zijn we een samenwerking aangegaan met de organisatie Studenten helpen scholieren. Het contact met de organisatie verloopt prettig: de lijnen zijn kort en dat maakt dat we elkaar makkelijk vinden. Van de leerlingen horen we terug dat ze heel positief zijn. De kwaliteit van de bijlessen wordt gemiddeld met een 8,8 beoordeeld, dus dat zegt genoeg. Ook geven leerlingen aan meer zelfvertrouwen te krijgen door de lessen en daardoor met meer plezier en motivatie naar school te gaan. Ik zie uit naar de resultaten van de eerste proefwerkweek!" Linda de Ruiter - De Amersfoorste Berg
Score: 8+
Previous
Next

Hallo@studentenhelpenscholieren.nl