Studenten Helpen
scholieren

Wij zijn missie-gedreven

Benieuwd hoe Studenten Helpen Scholieren bezig is met gelijke kansen in het onderwijs? Check onze missie!

Samen Corona-achterstanden inhalen

Benieuwd wat wij voor uw school kunnen betekenen? Ontdek hoe wij scholen ondersteunen!

Ik zoek een bijbaan

Ben je student? En zoek je een uitdagende bijbaan? Check dan onze vacatures door te klikken op "Ik zoek een bijbaan".

Wij zijn er voor alle scholen in het Voortgezet Onderwijs.

Wij zetten goed getrainde studenten in

Met behulp van onze goed getrainde studenten ondersteunen wij scholen uit het voortgezet onderwijs. Zo helpen wij scholen door studenten in te zetten om te helpen in de klas, of door 1 op 1 online bijles te geven.

Wij zijn missie-gedreven

Voor ons staat op #1 dat onze ondersteuning voor scholen zinvol moet zijn. Met maatwerk en aandacht voor de docenten en scholieren zorgen wij voor de optimale dienst.

Werkdruk verminderen van docenten

Onze studenten ondersteunen docenten door te helpen met surveillance, administratie, lesvoorbereiding, groepjes scholieren apart te nemen en nog veel meer!

Onze organisatie

Impact gedreven organisatie
Wij zijn een impact-gedreven organisatie die zich inzet om scholen te ondersteunen met bijlesprogramma’s en studenten inzet als persoonlijke assistenten van leraren. Onze studenten zijn niet alleen getraind om jouw school in de corona-crisis te helpen, maar ook op de lange termijn bij te dragen aan gezond en goed onderwijs. Voor ons staan maatwerk, aandacht en vernieuwing centraal.

Corona-initiatief
Studenten Helpen Scholieren is in maart 2020 begonnen als een gratis matchingsplatform voor bijles en studiebegeleiding, voor scholieren, door studenten. Dit initiatief is ontstaan aan het begin van de corona-pandemie toen scholieren niet meer naar school konden. 
Sindsdien dragen wij bij aan goed onderwijs in Nederland door ons in te zetten voor de ontwikkeling van scholen uit het voortgezet onderwijs. Hiervoor werken wij samen met scholen, de overheid en partners uit het onderwijs.

Previous
Next

Ondersteuning voor scholen

Hoe helpen wij scholen?
Wij zetten studenten in op school en bieden daarnaast online 1 op 1 bijles aan scholieren van het Voortgezet Onderwijs. 

Dit doen wij met de hulp van onze partners van de Universitaire Leraren Opleiding, de VO-raad en de vereniging van Universiteiten. Zo krijgen alle studenten trainingen en webinars om kwaliteit te garanderen.

Een Frisse wind
Studenten Helpen Scholieren is ook bezig met een structurele bijdrage op school. Zo zorgen wij dat de werkdruk voor leraren omlaag gaat, studenten geïnteresseerd worden in het werken in het onderwijs, maar zorgen wij ook voor een frisse wind op jouw school.

Op deze manier dragen wij bij aan goed en gezond onderwijs in Nederland. Benieuwd hoe wij jouw school kunnen helpen? Bekijk dan onze diensten!

Studenten in de klas

Wij helpen jouw school door studenten in te zetten om leraren te ondersteunen in de klas. Meer weten over hoe wij te werk gaan?

 

Gelijke kansen

Studenten Helpen Scholieren is zich bewust van het belang van kansengelijkheid. Wij geloven dat iedere scholier dezelfde kansen verdient.

Online 1 op 1 bijles

Om te zorgen dat de scholier de juiste hulp krijgt werken wij met 1 op 1 online begeleiding. Wij zorgen dat de studenten worden gematcht aan de behoefte van de scholier.

Previous
Next

Een bijbaan met impact

Wij bieden studenten een flexibele bijbaan waarbij je maatschappelijke impact maakt! Wij zijn op zoek naar verantwoordelijke studenten.

0
Scholen waren jou voor
0
Scholieren worden geholpen
0
Studenten Maken Impact

We gaan graag met jou in gesprek!

"Dit jaar zijn we een samenwerking aangegaan met de organisatie Studenten helpen scholieren. Het contact met de organisatie verloopt prettig: de lijnen zijn kort en dat maakt dat we elkaar makkelijk vinden. Van de leerlingen horen we terug dat ze heel positief zijn. De kwaliteit van de bijlessen wordt gemiddeld met een 8,8 beoordeeld, dus dat zegt genoeg." Linda de Ruiter - De Amersfoorste Berg
Score: 8+

Studenten helpen scholieren in de media

Studenten helpen scholieren

Neem contact op